Тушбераи тиллоранг бо маззаи қаймоқӣ ва бӯи болаззати кабутӣ — як таоми зебо ва иштиҳоовар барои мизҳои хонагӣ.
ним истакон
тақрибан 30 г
ним истакон
чоряк истакон
чоряки истакон, тарошида
барои бирён кардан
Тушбераро бирён кунед. Тушбераҳои яхкардаи “Фархунда”-ро дар равғани гарм то тиллоранг шудан бирён кунед.
Чошнӣ омода кунед. Дар тобаи алоҳида каме равған гарм кунед. Кабутии хушк ва чошниро ба он андозед, як-ду дақиқа бирён кунед.
Сметана ва обро илова намоед. Ба омехта сметана ва каме об илова кунед, то чошнӣ шакли якхела гирад. Вақте ҷӯшидан гирифт
Тушбераҳои бирёншударо илова кунед. Тушбераҳоро ба чошнӣ андозед ва чанд дақиқа омехта кунед, то маззаҳо хуб якҷо шаванд.
Ба табақ кашида, бо панир оро диҳед. Хӯроки тайёрро ба табақ кашида, рӯяш панири тарошидаро пошед ва ба суфраи оилавӣ гузоред.